Fotografie z příměstského tábora 27.-31.7.2015

Galerie fotek z posledního červencového turnusu příměšťáku Škola čar a kouzel je na Rajčeti!

V pondělí jsme se na Hrubou Vodu projeli vlakem, vyzkoušeli si na vlastní kůži řadu ohnivých pokusů, vytvořili si vědecké deníky a uvařili domácí čokoládu.

V úterý jsme si vytvořili kouzelné mandragory, upekli voňavé houstičky, zkoumali fyzikální zákony vody, psali tajné zprávy a na hodině lektvarů experimentovali s podvodními sopkami.

Ve středu jsme se vydali na výlet na hrad Hluboký, avšak předtím jsme se stihli posilnit lívanci s čokoládovou zmrzlinou. V lese jsme se seznámili s modrankou karpatskou a na odpolední hodině lektvarů vykouzlili letní sníh.

Ve čtvrtek jsme vyrazili do lesa na dříví a zatopili pod kotlíkem. Dnešek totiž patřil vaření kouzelného elixíru z dobromyslu, lichořeřišnice, bazalky a kopru s kapkou baziliščího jedu a lžičkou vílí esence.

Poslední den tábora jsme vyrazili navštívit Hagrida v jeho hájence v Zapovězeném lese. Čarodějka nám za splněné úkoly dala zašifrované nápovědy, podle kterých jsme chaloupku snadno našli. Bohužel nebyl Hagrid s Tesákem zrovna doma. Opékání špekáčků jsme si tu přesto báječně užili. Odpoledne jsme stihli ještě rychle vyrobit miniplanetárium, rozdat diplomy a hurá domů za rodiči!

Odkaz na fotoalbum:
http://geniator.rajce.idnes.cz/Primestsky_tabor_27.-31.7.2015/