Jsi Geniátor?

Jsi Geniátor?

Chcete-li se vy, nebo vaše děti zapojit do jednotlivých aktivit, budeme rádi za nové nápady a inspiraci. Uvítáme mezi sebou další kolegy se zájmem o produkci géniů. :-))

Hledáme nové spolupracovníky:

Máš 18 let, bydlíš či studuješ v Olomouci a okolí a chceš si vyzkoušet práci s dětmi? Máme pro tebe ideální práci - staň se členem týmu Geniátor! Hledáme brigádníky na výpomoc s přípravou a realizací popularizačních aktivit - táborů, víkendovek, workshopů a pod.

Hledáme spolupracovníky pro pozici vedoucího či asistenta na letním příměstském a pobytovém táboře. Hledáme i odborné lektory, kteří si připraví půldenní interaktivní lekci ze svého oboru (chemické nebo fyzikální experimenty, botanická exkurze, rukodělný projekt apod.) a prezentují ji v rámci programu tábora či víkendové akce.

Kompletní nabídku našich akcí najdeš v kalendáři a můžeš si vybrat termíny, které ti vyhovují. Práci u Geniátora po dohodě přizpůsobíme tvým časovým možnostem.

Napiš nám na email [email protected] nebo přijď osobně na některou z našich akcí. Rádi se seznámíme s novými Geniátory.

Naše spolupráce:

V současnosti spolupracujeme s řadou firem, vzdělávacích zařízení a organizací, zaměřujících se rovněž na práci s dětmi, popularizaci vědy, techniky a vzdělanosti obecně.

Jak nás můžete podpořit:##

Abychom mohli naše aktivity zdárně provozovat, potřebujeme nejen vaši účast na akcích – bez té by to prostě nešlo –, ale moc prosíme i o další pomoc. Uvítáme jakýkoli způsob – pomoc s distribucí letáčků na akce přes sociální sítě Facebook:@geniator či fyzicky do škol, mateřských škol a dalších vhodných míst.

Na workshopech a táborech spotřebují děti velké množství materiálu – rádi využijeme jak zbytky vlny a látek po babičce, tak navážeme spolupráci třeba s tesařskou dílnou, kobercářem či instalatérem na zužitkování pro ně nepotřebných zbytků.

A v neposlední řadě bychom samozřejmě uvítali i sponzorské příspěvky – dary naší organizaci jsou odečitatelné z daní dle zákona, případně jsme schopni uzavřít reklamní smlouvu na námi pořádané akce, uvítáme také informace o vhodných grantech a soutěžích vyhlašovaných firmami.

Hledáme tedy partnery z nejrůznějších oblastí. Ze samospráv měst a krajů, kterým nabízíme rozšíření jistě smysluplné činnosti v jejich regionech.

Z průmyslového sektoru – my přesvědčujeme mladé lidi, že věda, technika a řemeslo jsou krásné, k tomu nám velmi pomohou např. vaše prezentace ze zajímavých oborů na námi pořádaných akcích, pomoc se zajištěním materiálu na workshopy, zapůjčení drobné techniky a technologických novinek (např. 3D tiskárna) či zajištění lektorů např. na tábory.

Protože mezi nejdůležitější komodity v současné době patří informace, hledáme jak stálé, tak nárazové mediální partnery, ale i příznivce, kteří budou pro ně dostupnými kanály šířit naši nabídku aktivit.

Máte-li vy nebo vaše organizace zájem s námi spolupracovat, neváhejte nás kontaktovat na [email protected] nebo oslovte hlavní manažerku Blanku Krausovou na [email protected].