Oslava narozenin s vědou a technikou v ráji hraček

Nezisková společnost Věda a technika na dosah ve spolupráci s firmou Hračky Mihaj nově nabízejí tematické oslavy dětských narozenin. Malí oslavenci si užijí báječný půlden s kamarády, společně si vyzkoušejí řadu zábavných experimentů, něco si vlastnoručně vyrobí a chybět nebudou ani narozeninové hry, hostina a překvapení.

Párty se konají v nově vzniklé vědecko-řemeslné dílně v areálu firmy Hračky Mihaj v Hlubočkách-Mariánském Údolí, v případě hezkého počasí i venku. Program je určený pro děti od 4 do 12 let a je vždy přizpůsoben věku dětí ve skupině.
Dětem se po celou dobu věnují 2 až 3 zkušení animátoři.

Celou oslavu dokumentuje fotograf. Společnou fotografii si všechny děti po skončení oslavy odnesou na památku, zbylé fotografie obdrží rodiče e-mailem.

Po celou dobu je zajištěn pitný režim a občerstvení s přípitkem na zdraví oslavence. Vědu v kuchyni si děti vyzkoušejí při přípravě zmrzlinového poháru a ovocného fondue.

Jaký program děti čeká? Pokaždé jiný :-) Pro představu např: Oslava pro malé víly kde si víly kadetky si ve vílí akademii vyzkoušejí krásné kostýmy s křídly a závoji, budou se věnovat malování na obličej, výrobě kouzelné vílí hůlky, výrobě mlhy v chemické laboratoři, vybarvování motýlích křídel pomocí tajemné chromatografie a mnohému dalšímu. Na oslavě pro malé čaroděje si malí kouzelníci si ve škole čar a kouzel namíchají lektvary, zakouzlí se světlem a elektřinou, pokusí se vyřešit strašidelnou záhadu a domů si odnesou roztomilou nebo strašidelnou mandragoru.

Cena za 4 hodiny aktivního programu, občerstvení, fotografie a překvapení na památku je 350 Kč za jedno dítě. Podmínkou pro konání oslavy je účast alespoň 5 dětí.

V případě zájmu kontaktujte Blanku Krausovou, [email protected], tel.: 777 146 208.