Přihlašování na letní příměstské tábory!

Tak a je to tady! Vyhlašujeme druhý ročník příměstských táborů pro Geniátory! Kdo je Geniátor? Každý z nás! Někdo na spoustu věcí a někdo jen na něco. Co budeme dělat? Odpověď vážná – a pravdivá – pokusíme se porozumět světu kolem sebe. Odpověď taky zcela pravdivá – prožijeme bláznivý týden s vědou, technikou, řemesly a hlavně báječnými lidmi.

Jak si to máte představit? Budeme stavět šílené kuličkodráhy, hrát si s barevnou chemií, vyrábět hudební nástroje nebo katapulty, objevovat přírodu ve městě i vědu a techniku v lese. Budeme tvořit, lepit, zatloukat, bořit, napouštět, spouštět, vážit, vysypávat, běhat, plížit se, zpívat, pokusničit, spouštět, stavět, sypat, lepit…každý si najde spoustu věcí, které ho budou bavit a se kterými mu naši geniátoří průvodci pomohou.

Bude to jako škola? To tedy opravdu ne! Podívejte se na fotky z loňských táborů, jestli se vám zdá, že hrát si s vědou znamená hrát si na školu.

Nejsem moc malý/velký? Ne, pokud spadá dítě do věkové kategorie 5-15 let, vždy bude ve skupině, jejíž program bude přizpůsoben jeho věku a potřebám. Žádné dva tábory nejsou úplně stejné, i když se stejně jmenují. Máme připraven odborný základ a jednotlivé moduly, aktivity a pokusy, na které by nám týden určitě nestačil. Z tohoto zásobníku vytáhneme vždy ty, které jsou pro daný okamžik nejvhodnější.

Cena pětidenního turnusu (od pondělí do pátku) je 2300Kč. Vždy od 8 do 16 hodin, hlídání dětí zajištěno od 7 do 17 hodin. V ceně je zahrnuta strava (oběd a dvě svačiny, pitný režim), celodenní program, materiál a překvapení.

Těšíte se? My hrozně moc! Připravujeme jednotlivé aktivity, pokusy a hry a máme co dělat, abychom je neprozradili dopředu. Kdo by přeci jen chtěl malou ochutnávku, pojeďte s námi na víkendovku 6. - 8. května 2016. Přesné místo a další údaje včas zveřejníme, předběžně přihlásit se můžete ihned.